• bashkiamalesiemadhe@hotmail.com

Rihapje pozicionit: Studiues për Hartëzimin e zonave dhe shërbimeve turistike në Malësinë e Madhe

 • Rihapje pozicionit: Studiues për Hartëzimin e zonave dhe shërbimeve turistike në Malësinë e Madhe

  Rihapje pozicionit: Studiues për Hartëzimin e zonave dhe shërbimeve turistike në Malësinë e Madhe

  Rihapje pozicioni për

  Studiues për  Hartëzimin e zonave dhe shërbimeve turistike në Malësinë e Madhe lidhur me aksesin në turizëm përmes projektit  “PAST 4 FUTURE”

  Promoting Accessible and Sustainable Tourism for Future-

  Në kuadër të zbatimit të projektit “PAST 4 FUTURE” – Promoting Accessible and Sustainable Tourism for Future-  Bashkia Malësi e Madhe shpall konkursin për pozicionin  Studiues për  Hartëzimin e zonave Projekti  “PAST 4 FUTURE” ,përfshin partnerë nga Italia (vend i Bashkimit Europian), Mali i zi dhe  Shqipëria (kandidat për në BE) .

  Kliko linkun për më shumë:

  Rihapje pozicionit: Studiues për  Hartëzimin e zonave dhe shërbimeve turistike në Malësinë e Madhe lidhur me aksesin në turizëm përmes projektit  “PAST 4 FUTURE” .doc

  Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn