►Njoftim – Konsultim publik mbi projektin e dizenjos për rehabilitimin e hekurudhës Vorë – Hani i Hotit.

  • ►Njoftim – Konsultim publik mbi projektin e dizenjos për rehabilitimin e hekurudhës Vorë – Hani i Hotit.

    Bashkia Malësi e Madhe në bashkëpunim me Hekurudhat Shqiptare dhe ekipin e ekspertëve që kanë përgatitur projektin e dizenjos për rehabilitimin e hekurudhës Vorë – Hani i Hotit do të zhvillojnë konsultimin publik në datë 17 qershor 2021, ora 10:00, në sallën e Këshillit Bashkiak të Bashkisë Malësi e Madhe për t’u njohur me projektin dhe Vlerësimin e Ndikimit të tij në çështjet Mjedisore në bashkinë tonë. Vendosja në punë e linjës hekurudhore Vorë – Hani i Hotit është me rëndësi të veçantë pasi është e vetmja linjë hekurudhore që lidh Shqipërinë me vendet e tjera. Projektet në infrastrukturën e transportit janë kyç në zhvillimin e shumë sektorëve të tjerë! 

    Shkarko projektin

    Shkarko fletëpalosjen