Kryetari - Biografia

kryetari-i-bashkiseLindur:  05.12.1966,  Kastrat, Malësi e Madhe

Gjendja civile: I martuar me tre fëmijë

 

EDUKIMI

 1. 1981 – 1985 Shkolla e Mesme “Sherif Hoxha”, Koplik
 2. 2004 – 2008 Universiteti “Luigj Gurakuqi“, Shkodër, Dega Biokimi

 

EKSPERIENCA NË PUNË

 1. 27.07.2015  Kryetar I Bashkisë Malësi e Madhe
 2. 2008 – 2015 Drejtor, Shoqëria “Marinaj M” sh.p.k., Malësi e Madhe
 3. 2007 – 2008 Drejtor I Burimeve Njerezore, Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza”,  Tiranë
 1. 1992 – 2007 Shoqëria “Marinaj M” sh.p.k; Malësi e Madhe: Administrator nga viti 1992 deri  në vitin 2007.

 

AKTIVITETI POLITIK

 1.  Aktivist i Partise Socialiste nga viti 2010 e në vazhdim.
 2.  Anëtar i Kryesisë së PDK-së, Shqipëri dhe Kryetar i PDK – Malësi e Madhe, nga viti 2001 deri në vitin 2008.

 

CILËSI TË TJERA

 1.  Përvojë dhe aftësi të mira komunikimi dhe vendimmarrëse.
 2.  Aftësi të mira drejtuese dhe organizative.
 3.  I komunikueshëm dhe bashkëpunues me kolegët dhe bashkëpunëtorët.
 4.  Me aftësi të dallueshme, për të punuar në grup.

 

 GJUHË TË HUAJA

 1. Anglisht
 2. Italisht