►Njoftim – Projekti i kooperacionit nderkufitar “Adria Alliance”

  • ►Njoftim – Projekti i kooperacionit nderkufitar “Adria Alliance”

    Projekti i kooperacionit nderkufitar “Adria Alliance” , aleanca ndërkufitare e Adriatikut per promovimin e eficencës së energjisë dhe adoptimit të ndryshimeve klimaterike.

    Shkarko Dokumentin