• bashkiamalesiemadhe@hotmail.com

Fshati Omaraj

  • Fshati Omaraj

    Fshati Omaraj

    Fshati Omaraj ju mirëpret  për të shijuar pamjet magjepsese të liqenit të Shkodrës, ajrit të pastër dhe gatimeve bio.

     

    Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn