Njoftim – Regjistrimi i pasurive të paluajtshme

 • Njoftim – Regjistrimi i pasurive të paluajtshme

   

  Nr.1078 prot                                                                                                                        Koplik me:12/05/2016

   

  Njoftim

  Ne baze te ligjit Nr.33 dt.21.03.2012, Per regjistrimin e pasurive te paluajtshme, ne zonen kadastrale Nr.2220 (Ish bashkia Koplik), Malesi e Madhe, eshte duke u kryer regjistrimi fillestar i pasurive te paluajtshme.

  Ne baze te nenit 26, te po ketij Ligji, per konstultim publik, jane afishuar listat e pasurive te paluajtshme te regjistruara si dhe Harta Treguese e Regjistrimit per nje periudhe kohore prej 45 ditesh.

  Periudha e afishimit eshte data 09.05.2016 – 22.06.2016.

  Afishimi publik eshte bere ne adresen: Objekti i z.Ahmet Hoxhaj, kati i pare (perballe Gjimnazit Koplik)

   

  Orari i konsultimeve:

  E Hene – E Premte

  Nga ora 10.00 – 13.00 dhe nga ora 14.30 – 19.00

  E Shtune dhe e Diele

  Nga ora 10.00 – 16.00

   

  Qytetaret te cilet zoterojne pasuri te paluajtshme brenda kesaj zone kadastrale, te drejtohen ne ambjentet e Afishimit Publik te Pasurive te Paluajtshme dhe te verifikojne pronesine e tyre ose te drejta te tjera reale mbi pasurite e tyre.

  Te gjitha pretendimet duhet te paraqiten brenda afatit te afishimit, prane ketij ambjenti dhe specialistit te ngarkuar me kete detyre.

  Shqyrtimi i tyre gjate periudhes se afishimit publik eshte falas.

  Ju rikujtojme te mos neglizhoni per te bere verifikimet e nevojshme pasi mbas mbarimit te afatit do te shtohen problemet per regjistrimin e prones suaj.

   

   

  KRYETAR  BASHKIE

     TONIN MARINAJ

  Shkarko dokumentin