• bashkiamalesiemadhe@hotmail.com

Ministrja e Zhvillimit Urban, vizite me kryebashkiakun e M.Madhe

 • Ministrja e Zhvillimit Urban, vizite me kryebashkiakun e M.Madhe

  Ministrja e Zhvillimit Urban, vizite me kryebashkiakun e M.Madhe

  Ministrja e Zhvillimit Urban Eglantina Gjermeni ka zhvilluar nje vizite me kryebashkiakun e M.Madhe z.Tonin Marinaj. Si asnjehere me pare M.Madhe ka perfituar disa projekte strategjike.

  Kopliku, qendra e M.Madhe do te kete nje Shetitore moderne me ambjente shplodhese per qytetaret e saj.Nderkohe pika turistike e Razmes eshte ne procesin e ndertimit te pedonales.Gjithashtu Ministrja Gjermeni ka inspektuar edhe disa punime te tjera qe po behen per rijetesimin e qendres se qytetit Koplik.

  M.Madhe me keto projekte do te perjetoje ndryshimet me te medha se kurre ndonjehere me nje pamje moderne dhe te zhvilluar.

  Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn