• bashkiamalesiemadhe@hotmail.com

Njoftim

  • Njoftim

    Në kuadër të pregatitjes së “Paketës Fiskale 2021”, Bashkia Malësi e Madhe ju fton të jeni pjesë e sugjerimeve dhe konsultimit publik.

    Shiko dokument

    Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn