• bashkiamalesiemadhe@hotmail.com

►Njoftim – Thirrje për aplikime FAO

 • ►Njoftim – Thirrje për aplikime FAO

  THIRRJE PËR APLIKIME

  Investime për diversifikimin e të ardhurave rurale dhe krijimi i vlerës së shtuar në zinxhirin e vlerës për produktet bujqësore lokale

  Shkarko dokumentin

  Thirrje per aplikim
  Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn