Vendim i Këshillit Bashkiak Nr: 09 Dt: 26.02.2021

 • Vendim i Këshillit Bashkiak Nr: 09 Dt: 26.02.2021

  Stema_e_Bashkisë_Malësi_e_Madhe.svg

  KËSHILLI BASHKIAK MALËSI E MADHE

  VENDIM

  NR.09 DATE 26.02.2021

  “NDRYSHIMIN E PAGA VE TË PUNONJËSEVE TË INSTITUCIONEVE TË ARSIMIT
  P ARASHKOLLOR, TË QENDRA VE KULTURORE TË FËMIJËVE DHE KONVIKTEVE TË
  NXËNËSVE

   Shkarko aktin