Vendim i Këshillit Bashkiak Nr: 10 Dt: 26.02.2021

 • Vendim i Këshillit Bashkiak Nr: 10 Dt: 26.02.2021

  Stema_e_Bashkisë_Malësi_e_Madhe.svg

  KËSHILLI BASHKIAK MALËSI E MADHE

  VENDIM

  NR.10 DATE 26.02.2021

  “PËR NDRYSHIMIN E POZICIONIT TË SPECIALISTES SË NDIHMËS
  EKONOMIKE, PRANË SEKTORIT TË NDIHMËS EKONOMIKE DHE SHERBIMEVE SOCIALE

   Shkarko aktin