►Njoftim – Takim në kuadër të Ditës së Energjisë

  • ►Njoftim – Takim në kuadër të Ditës së Energjisë

    Në kuadër të Ditës së Energjisë, Bashkia e Malësisë së Madhe ditën e premte dt: 22.10.2021 ora 10:00 në ambjentet e Këshillit Bashkiak organizon takimin e hapur me përfaqësues nga sektori privat dhe ai publik, me qëllim identifikimin e pengesave dhe mundësive për aplikimin e këtyre teknologjive në këto sektorë. Ky takim vjen në kuadër të projektit ‘’ADRIA Alliance’’ financuar nga Bashkimi Europian përmes instrumentit IPA, Mali iZi-Shqipëri-Itali  

    Shkarko axhenden