VENDIM NR.59 DATE 21.10.2021

 • VENDIM NR.59 DATE 21.10.2021

  Stema_e_Bashkisë_Malësi_e_Madhe.svg

  KËSHILLI BASHKIAK MALËSI E MADHE

  VENDIM

  NR. 59 DATE 21.10.2021

  Miratimin e kërkesës së Bashkisë Malësi e Madhe së bashku me dokumentacionin tekniko ligjor përkatës,të znj.**********, objekti shtepi banimi e të ciles është dëmtuar nga rënia e zjarrit. si dhe për akordimin e ndihmës financiare për familjen e shtetases

   Shkarko aktin