VENDIM NR.43 DATE 16.07.2021

 • VENDIM NR.43 DATE 16.07.2021

  Stema_e_Bashkisë_Malësi_e_Madhe.svg

  KËSHILLI BASHKIAK MALËSI E MADHE

  VENDIM

  NR.43 DATE 16.07.2021

  “Miratimin e kërkesës së Bashkisë Malësi e Madhe së bashku me dokumentacionin tekniko ligjor përkatës,të z. Nikolin Çekaj, objekti shtepi banimi e të cilit është dëmtuar nga rënia e zjarrit. si dhe për akordimin e ndihmës financiare për familjen

   Shkarko aktin