►Njoftim – Dëgjesë publike mbi strategjinë territoriale

  • ►Njoftim – Dëgjesë publike mbi strategjinë territoriale

    Në vijim të procesit të rishikimit të Planit të Përgjithshëm Vendor, Bashkia Malësi e Madhe ju fton në dëgjesën publike mbi strategjinë territoriale me datë 09.05.2022 ora 11:00 në ambjentet e Këshillit Bashkiak. Jeni të ftuar të jepni mendimet dhe sugjerimet tuaja!

     

    Shkarko dokumentin duke klikuar linkun e mëposhtëm

    Draft Dokumenti i Rishikimit PPV Malësi e Madhe