►Njoftim – Për privatizimin e banesave dhe objekteve të kthyera në banesa.

  • ►Njoftim – Për privatizimin e banesave dhe objekteve të kthyera në banesa.

    Njoftohen të gjithë qytetarët të cilët posedojnë banesa ose objekte të kthyera në banesa të ndërtuara nga shteti, të cilat vijojnë të jenë në pronësi të shtetit të ndodhura në qendër të qytetit Koplik, të paraqesin brenda 60 ditëve kërkesën pë rifillimin e procedurave të privatizimit të banesave pranë bashkisë Malësi e Madhe.

     

    Shkarko dokumentin duke klikuar linkun e mëposhtëm

    Banesat Sociale