Njoftim

  • Njoftim

    Bashkia Malesi e Madhe fton te githe grupet e interesit te Njèsisè Administrative Gruemirë te behen pjese e dègjeses publike për hartimin “Projekt Paketen Fiskale” dhe “Projekt Buxhetin” 2023
    Diten e shtune me date 22.10.2022 ne oren 11:00 tek ambjentet e resortiti ‘HYSAJ’.

    Prania juaj eshte e rendësishme.