Njoftim

  • Njoftim

    Bashkia Malesi e Madhe fton te githe grupet e interesit te Njèsisè Administrative Shkrel te behen pjese e dègjeses publike për hartimin “Projekt Paketen Fiskale” dhe “Projekt Buxhetin” 2023
    Diten e premte me date 04.11.2022 ne oren 13:00 ne qender Reç tek Podiumi i festes.

    Prania juaj eshte e rendësishme.