Njoftim

  • Njoftim

    Bashkia Malesi e Madhe fton te githe grupet e interesit te Njèsisè Administrative Koplik dhe Qender te behen pjese e dègjeses publike për hartimin “Projekt Paketen Fiskale” dhe “Projekt Buxhetin” 2023
    Diten e shtune me date 19.11.2022 ne oren 11:00 tek ambientet e Restorant ” Mireli” .

    Prania juaj eshte e rendësishme.