VENDIM NR. 25 DATE 27.06.2022

 • VENDIM NR. 25 DATE 27.06.2022

  Stema_e_Bashkisë_Malësi_e_Madhe.svg

  KËSHILLI BASHKIAK MALËSI E MADHE

  VENDIM

  NR. 25 DATE 27.06.202

  Për miratimin e planit të masave për- parandalimin dhe shuarjen e zjarréve në fond in Pyjor e
  Kullosor per vitin 2022

   Shkarko aktin