Njoftim- Afishimi i materialeve propogandistike

  • Njoftim- Afishimi i materialeve propogandistike

    Vendim për afishimin e materialeve propogandistike nga subjektet politike, dhe materialeve edukuese për zgjedhjet e datës 14 Maj 2023.

    Shkarko dokumentin