VENDIM NR. 74 DATE 28.12.2022

 • VENDIM NR. 74 DATE 28.12.2022

  Stema_e_Bashkisë_Malësi_e_Madhe.svg

  KËSHILLI BASHKIAK MALËSI E MADHE

   

  VENDIM

   

  NR. 74 DATE 28.12.2022

  PER MIRATIMIN E BUXHETIT TE VITIT 2023 DHE PROGRAMIT BUXHETOR
  AFATMESEM 2023
  -2025 TE BASHKISE MALESI E MADHE

   

   Shkarko aktin