Njoftim: Konsultim publik për hartimin e “Projekt Paketes Fiskale dhe për Projekt- Buxhetit të vitit 2024” të Bashkisë Malësi e Madhe.

 • Njoftim: Konsultim publik për hartimin e “Projekt Paketes Fiskale dhe për Projekt- Buxhetit të vitit 2024” të Bashkisë Malësi e Madhe.

  Konsultim publik për hartimin e “Projekt Paketes Fiskale dhe për Projekt- Buxhetit të vitit 2024” të Bashkisë Malësi e Madhe.

  Të nderuar qytetarë!

  Në kuadër të pregatitjes së “Projekt Paketës Fiskale dhe për Projekt- Buxhetit të vitit 2024” Bashkia Malësi e Madhe ju fton të jeni pjesë e sugjerimeve dhe konsultimit publik:

  Njesia AdministrativeDataVendi
  Njësinë Administrative Kelmend20.10.2023 ora 15:00Qender Tamare
  Njësinë Administrative Shkrel23.10.2023 ora 15:00Njesia Administartive
  Njësinë Administrative Gruemire25.10.2023 ora 15:00Kafe Demaj, Gril
  Njësinë Administrative Kastrat30.10.2023 ora 15:00Restorant Keshtjella Dragoit, Vukpalaj
  Njësinë Administrative Qender03.11.2023 ora 14:30Hotel Holiday, Koplik
  Njësinë Administrative Koplik03.11.2023 ora 14:30Hotel Holiday, Koplik

  Qëllimi i këtij konsultimi është të bashkërendojë punën dhe të përfshijë komunitetin në procesin e hartimit të Paketes Fiskale dhe të Buxhetit të vitit 2024 duke diskutuar për sugjerimet mbi tarifat, shërbimet dhe përmirësimin e tyre dhe mbi investimet në Bashkinë Malësi e Madhe përgjatë vitit.

  Pjesëmarrja juaj është mjaft e rëndësishme dhe jeni të mirëpritur për të shprehur opinionet tuaja!