• bashkiamalesiemadhe@hotmail.com

Njoftim

  • Njoftim

    Në kuadër të përgatitjes së Buxhetit të vitit 2021 dhe Programit Buxhetore Afatmesëm 2021-2023 ,Bashkia Malësi e Madhe ju fton të jeni pjesë e sugjerimeve dhe konsultimit Publik.

    Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn