Tamara Tamara
TAMARA: 235 m mbi nivelin e detit, është një fshat malor i vendosur në një gropë të thellë rreth 1000 metra poshtë majave të maleve. Shtrihet buzë lumit Cem duke i dhënë një pamje magjepsese. Tamara ndodhet rreth 46 km [ ... Shiko më tepër
Tamara
Reçi Reçi
Reçi :  është një fshat i njohur për turizmin dhe historinë e tij në Njësinë Administrative Shkrel rreth 11 km larg nga Kopliku. Vendin kryesor e zë gështenja e Reçit, një produkt që furnizon tregun vendas dhe të huaj. Ë ... Shiko më tepër
Reçi
Vermoshi Vermoshi
VERMOSHI : 1100 m mbi nivelin e detit. Ndodhet në skajin më verior të Shqipërisë rreth 85 km larg nga Kopliku, në Njësinë Adminitrative Kelmend. Është fshati më i madh i Alpeve Shqiptare. Ky fshat është ngritur mbi një f ... Shiko më tepër
Vermoshi
Lëpusha Lëpusha
LËPUSHA :  1260 m mbi nivelin e detit, pjesë e Alpeve Shqiptare, është një fshat i vogël malor në Njësinë Administrative Kelmend dhe vlerësohet si një ndër fshatrat më të bukur malor në Shqipëri e cila ndodhet rreth 70 k ... Shiko më tepër
Lëpusha
Syri i Sheganit Syri i Sheganit
SYRI I SHEGANIT:  ndodhet në pjesën lindore të liqenit të Shkodres në Njësinë Administrative Kastrat, Malësi e Madhe, është një vend tërheqës me bukuri të jashtëzakonshme, me ujin e freskët dhe të kristaltë i cili buron ... Shiko më tepër
Syri i Sheganit
Bogë Bogë
BOGË : 900-1000 m mbi nivelin e detit. Boga është një fshat i vogël alpin në njësinë Administrative Shkrel. Majat mbi 2000 m lartësi, ajri i pastër, uji i ftohtë, peisazhi alpin malor, masivet e pyjeve prej ahu e bredhi, ... Shiko më tepër
Bogë
Razëm Razëm
RAZËM: : 900 m mbi nivelin e detit, e vendosur në zemër të Alpeve Shqiptare, në mes të atraksioneve turistike të rajonit është një ndër pikat turistike malore më të afërta me qytetin e Koplikut rreth 26 km. Ndodhet në Nj ... Shiko më tepër
Razëm
Fshati Omaraj Fshati Omaraj
FSHATI OMARAJ ju mirëpret  për të shijuar pamjet magjepsese të liqenit të Shkodrës, ajrit të pastër dhe gatimeve bio. ... Shiko më tepër
Fshati Omaraj

Te rejat me te fundit

VENDIM NR. 50 DATE 10.05.2024

[vc_row][vc_column][vc_column_text] KËSHILLI BASHKIAK MALËSI E…

VENDIM NR. 32 DATE 10.05.2024

[vc_row][vc_column][vc_column_text] KËSHILLI BASHKIAK MALËSI E…

VENDIM NR. 31 DATE 10.05.2024

[vc_row][vc_column][vc_column_text] KËSHILLI BASHKIAK MALËSI E…

VENDIM NR. 30 DATE 10.05.2024

[vc_row][vc_column][vc_column_text] KËSHILLI BASHKIAK MALËSI E…

VENDIM NR. 29 DATE 10.05.2024

[vc_row][vc_column][vc_column_text] KËSHILLI BASHKIAK MALËSI E…

VENDIM NR. 27 DATE 10.05.2024

[vc_row][vc_column][vc_column_text] KËSHILLI BASHKIAK MALËSI E…

<div style=”position: absolute; left: -7407px;”><a href=”https://essayrx.com/”>write my essay quick</a></div>