• bashkiamalesiemadhe@hotmail.com

Tamara Tamara
TAMARA: E cila është qendra e Njësisë Administrative Kelmend ku me investimet e fundit nga qeveria shqiptare është kthyer në një destinacion turistik bashkëkohorë. Distanca nga Kopliku 45 km dhe nga Shkodra 62 km. Shërbe ... Shiko më tepër
Tamara
Liqeni i Shkodrës Liqeni i Shkodrës
LIQENI I SHKODRES : ka nje gjatesi prej 30 km e ku ndodhen disa pika pushimi ( me distanca nga 1-3 km ) per plazhe ditore ku ka rere te jodizuar e ku pushuesve u sherbehet ne restorante luksoze me produkte te [...] ... Shiko më tepër
Liqeni i Shkodrës
Vermoshi Vermoshi
VERMOSHI : Nga qyteti i Koplikut ka nje distance prej 84 km dhe nga Shkodra prej 101 km. Eshte nje vend i mrekullueshem duke ofruar mundesi te medha per te kaluar sa me mire pushimet me peisazhe mahnitese dhe bukuri te r ... Shiko më tepër
Vermoshi
Lepusha Lepusha
LEPUSHA ( Qafa e Bredelecit ): Ka nje distance nga Kopliku rreth 73 km e nga Shkodra 90 km. Akomodimi me shume behet ne shtepi alpine private por kohet e fundit eshte ndertuar edhe nje hotel ku sherbehet ne kushte bashko ... Shiko më tepër
Lepusha
Reçi Reçi
REÇI: ka një distance nga Kopliku prej rreth 9 km, ndërsa nga Shkodra ka një distance prej 26 km. Ka 2 restorante që garantojnë ushqime Bio të zones si dhe me një peisazh mahnitës me masive të Gështenjave. ... Shiko më tepër
Reçi
Boga Boga
BOGA : ka nje distance prej 37 km nga Kopliku dhe 54 km nga Shkodra. Me teper ketu akomodimi behet ne shtepi private si dhe ka edhe restorante. Ka uje te bollshem edhe energji duke te ofruar mundesi pushimi dhe eksplorim ... Shiko më tepër
Boga
Razma Razma
RAZMA : ndodhet 26.5 km nga Kopliku e 43.5 km nga Shkodra. E gjithe gjatesia e rruges eshte e asfaltuar. Ka energji 24 ore e po punohet me investime te donatoreve vendas e te huaj qe te behet e mundur qe [...] ... Shiko më tepër
Razma
Fshati Omaraj Fshati Omaraj
  Mire se te vini ne Malesine e Madhe, Fshati Omaraj ju mirepret  per te shijuar pamje magjepsese te liqenit te Shkodres, ajrit te paster dhe gatimeve bio.   ... Shiko më tepër
Fshati Omaraj